KarlW_lead.jpeg

Artist (Karl William)

Han vandt indpas på det danske musiklandskab tilbage i 2010, da han diskede op med noget nyt. Med ydmyghed, musikalsk fingerspitzgefühl og alvorlig god stil er han dygtig bannerfører for en helt ny lyd på den danske musikscene.

Den aarhusianske frontløber slog initialt sine rødder i musikkollektivet Hukaos, og markerede sig som soloartist med musikalske delikatesser såsom ‘Om Igen’, ‘Samme Vej’, ‘Forfra’ og ‘Blind Igen’. I 2016 modtog han en af dansk musiks største hædersbevisninger, P3 Prisen, og i 2017 slog han sin karakteristiske lyd fast på TV med flotte nyfortolkninger i musikprogrammet ‘Toppen af Poppen’.

Følsomme fraseringer, lyriske perler og mellow beats er en del af den eksklusive pakke, når Karl William inviterer dig ind i sit unikke og tilbagelænede lydunivers.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Karl WilliamPrisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Artist (Karl William) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.