Kidd.jpeg

Artist (Kidd)

Nicholas Westwood Kidd er Nørrebrodrengen, der med tracket “Kysset Med Jamel” viste hele landet hvordan man blev en selvgjort rapstjerne på en måde, ingen havde set før. Både i forhold til, hvordan man kunne lyde, og hvordan man kunne udgive og markedsføre sin musik. Kort efter debutudgivelsen fulgte kæmpehittet “Ik Lavet Penge”, og med ét havde Kidd affyret startskuddet til en ny musikbevægelse, som skulle vise sig at ændre den danske musikscene for altid. Den unge rapper fra Nørrebro smadrede den eksisterende orden i musikbranchen og startede en ny tidsregning, hvor man kunne gøre alt selv, og hvor alt syntes muligt.

“Det er sygt, at der er et kapitel af dansk musikhistorie, der starter med mig“, udtaler Kidd i et interview med Soundvenue fra 2019.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Kidd

Nicholas Westwood Kidd, bedre kendt under kunstnernavnet Kidd eller Heimdals Sidste Vogter, er en dansk rapper. Han står bag undergrundshits som “Kysset med Jamel” og “Gøre sin ting”, samt hittet “Ik lavet penge”.

De første udgivelser fra Kidd blev udgivet via YouTube og opnåede betydelig gennemslagskraft og Kidd blev hurtig anset for en del af den nye generation af danske rappere.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Artist (Kidd) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.