artist
artist
artist
artist

BEATROOTS

BEATROOTS

Bandets repetoire indeholder de største aktuelle hitbangers, leveret af et 5-mands, højenergisk band, som sørger for, at festen kommer op at koge. Det er et kompromisløst koncept, hvor kun de største clubhits fra de sidste 10 år, får lov til at komme på setlisten. 
På setlisten finder man blandt andre: Avicii, Justin Bieber, Calvin Harris, Chainsmokers, Kanye West, Dua Lipa, Major Lazor, og Swedish House Mafia m.fl.
Måske kender du ikke numrene eller artisterne på deres navn, men vi lover dig, at du kender dem, når du hører dem. Numrene på BEATROOTS’ setliste er blandt de mest streamede numre i verden – nogensinde!
BEATROOTS har nået toppen med kometfart, og er i dag et af landets mest brugte bands, når festen skal eskalere til sit ypperste. Bandet består af unge og talentfulde musikere fra det danske musikmiljø, som, med mange års erfaring, har slået sine folder på natklubber (heriblandt europas største afterski-natklub i Val Thorens), festivaler og til uforglemmelige fester landet over.
Med 8 års erfaring har BEATROOTS en ufejlbarlig evne til at læse og connecte med deres publikum, så showet altid afspejler deres crowd. Tempoet sættes yderligere op, fordi de i deres overgange mellem sangene er inspireret af dj-teknikker, som får sangene til at flyde sammen i én stor musikalsk ekstase.
Bandet er ikke bange for crowdsurfs og sit-downs under deres perfomance, og vægter energien og interaktionen med publikum ekstremt højt.
BEATROOTS kan også agere backingband for andre artister. Tidligere har vi spillet med Brandon Beal, Shaka Loveless, Karl William, Pharfar, Silas Bjerregaard og Patrick Dorgan blandt andre.

United Stage – Officielt bookingbureau for BEATROOTS.


Pris:

Kontakt for info

Ledighed:

Se mere

Bureau:

United Stage

Andet:

Se rider