29.png

DJ (Mikkel Ellgaard Albrehtsen)

Mit navn er Mikkel Albrechtsen og jeg er 25 år gammel. Jeg er bosat i Kolding. Jeg spiller 2 faste natklubber 1 i Kolding og 1 i Esbjerg, men er afløser på 5 forskellige. Han spiller events omkring i Danmark. Mit cv er fyldt med alt fra Distortion, større warm-ups og privatfester som ønsker at afholde events i høj klasse. I min fritid, interessere jeg mig naturligvis for musik og er uddannet mediegrafiker – så selvstændig med forskellige opgaver. Udover det er jeg helt generelt en kæmpe humørbombe og elsker at bruge min tid på mine venner.

DJ Mikkel Albrechtsen er en af vores DJ’s som uden tvivl har spillet flest forskellige jobs for os, siden vi startede bstil.dk. Han er født i årstallet 1995 (25 år) og startede i en tidlig alder, hvilket betyder, at han har mere end 10 års erfaring – bag DJ pulten. Han har spillet lidt over 20 forskellige Gymnasier og erhvervsskoler de seneste år. Dertil har han spillet på 10 forskellige natklubber rundt omkring i Danmark. Imellem alle jobs har han ageret warm-up for flere af de største danske artister. Alt dette giver ham en stor erfaring og muligheden for at tilpasse sig hvilket som helst event.

Hans stærkeste spillestil er bestemt til det unge publikum, men da han har stor erfaring fra mange forskellige typer events er der intet som står i vejen for ham at spille til firmafester og bryllupper, hvor vi altid har fået positiv feedback fra kunderne.

Man kan tydeligt mærke på Mikkel, at han elsker sit erhverv. Så forvent ikke bare en DJ, som kommer ud og spiller musik på et højt niveau, men også en som viser god energi, humør og en der levere et show bag pulten som bidrager til festen!Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book DJ (Mikkel Ellgaard Albrehtsen) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.