24-2.png

DJ (Nicolai Carlos Kring)

Nicolai Kring bor i Aarhus – Er multimediedesigner & Dj Booker ved Hornsleth Bar Aarhus. Han laver en del freelance arbejde, og ellers arbejder han hos Repeat. I hans fritid er han sammen med sine venner og ude og paddle surf.

Nicolai Kring er en rutineret og erfaren Dj der lever i nuet og udfolder sig alt afhængig af hvilken fest han spiller til. Han tilpasser sig til publikum og spiller ikke kun for sig selv men også for dem.
Med 8 års erfaring er han en professionel Dj der har spillet på diverse danske natklubber, butiks åbninger, privat arrangementer, bryllupper, Distortion festival, Gadefest on tour, Generator festival, Jelling Musikfestival og meget mere. Nicolai er Dj booker på natklubben Hornsleth Bar Aarhus hvor han også udformer musikprofil og ansætter DJ’s.

Nicolai spiller mere end 100 jobs om året og er derfor opdateret omkring musik branchen og hvad der hitter af musik.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book DJ (Nicolai Carlos Kring) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.