DJ (Søren Korntved Pabst)

Søren Pabst bor i Kolding og er den ene halvdel af Duplë. Han er DJ booker på No.31 Bar & Natklub og Sölibat Natklub. I fritiden spiller han fodbold i KB på et serie 6 hold, førhen var han skribent hos Sønderjyske Fodbold.

Van Pabst er en DJ der altid sætter den gode stemning i højsædet. Uanset om det er på klubben, til gymnasiefesten, firmafesten, brylluppet eller et helt 5. sted, så er hans mål, altid at få smilet frem hos gæsterne. Van Pabst har været aktiv i over 7 år, hvoraf han har levet fuld tid som professionel DJ i 5 af dem. Han spiller over 100 jobs om året, så det er uden tvivl en DJ der har styr på sine ting og som sprudler af erfaring. Så ønsker du en erfaren, alsidig og behagelig DJ, som har dig og dine gæster i fokus, så er Van Pabst det rette valg til dit arrangement.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book DJ (Søren Korntved Pabst) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.