Hans Phillip

Hans Phillip


Lyt her:

SPOTIFY LINK

Pris:

Kontakt for info

Ledighed:

Se mere

Bureau

United Stage


For at fortælle hele historien om Hans Philip, skal vi præcist 10 år tilbage. Dengang debuterede han som frontfigur i et af de mest toneangivende og fremadskuende acts i dansk hiphop. På toppen af deres karriere, gik Ukendt Kunstner hver til sit. Hans Philip forsvandt fra rampelyset.
Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har lagt Spotify ned og siden er gået Guld. På ‘Forevigt’ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.
Med sin drømmende og maleriske R&B, har Hans Philip skabt fængslende koncerter lige siden han første gang spillede egne sange live. Og ligesom den ekstremt anmelderroste albumdebut, der har kastet både Platin og fire Guld-streamede singler af sig, har Hans Philip høstet 5-stjernede liveanmeldelser fra både GAFFA og Soundvenue, mens alle egne koncerter, gang på gang, er gået udsolgt.
United Stage – Officielt bookingbureau for Hans Philip