Jonathan – Bryllup | 22-08-2020 | Privat

Request song

At blive gift er en af livets helt store begivenheder. Derfor er der
store forventninger til både vielsen og festen. Musikken betyder rigtig
meget, da den er med til at sætte hele stemningen.


Nedenfor kan du se lidt praktiskinfo om arrangementet/festen/begivenehden

Venue: Skjalm Hvide Hotel, Bygaden 1, 3550 Slangerup
Dørene åbner: 0
Showtime/Program:powered by BSTIL

“BSTIL har samlet alt fra A til Z på én platform, der gør det nemt og overskueligt.”

Ved bestillinger igennem BSTIL tager vi del af ansvaret samt kommunikation imellem de nødvendige aktører til jeres arrangement. Fundamentet for denne service ligger i et af vore mange produkter, der kan vælges i bookingsiden. Bookingsiden sørger derved for, at det ikke bliver en hovedpine at bestille et arrangement. Det gør den ved, at der kun er ét kontaktpunkt for jer. Dette gælder også tilføjelser af ekstra ydelser som blot vælges til inde i platformen.
Eksempel: Tilføjer man en artist, vil platformen selv sende de nødvendige tekniske riders til teknikerne så det rigtige udstyr kommer ud til arrangementet med en stor rabat. Ligeledes vil artisten også modtage de nødvendige oplysninger for at spille til jeres arrangement (tid, dato, sted, kontaktperson osv.).
Som endnu en feature i år, har vi udvidet de ekstra ydelser der kan tilføjes. Dette inkluderer temapakker med pynt og garderobenumre, leveret til hoveddøren inden jeres arrangement.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Jonathan – Bryllup | 22-08-2020 | Privat hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.