Lamin

Lamin


Lyt her:

SPOTIFY LINK

Pris:

Kontakt for info

Ledighed:

Se mere

Bureau

United Stage


Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse ‘Hva ved de om Lams’, der bestemt ikke fulgte de normative regler for, hvordan dansk hip-hop anno 2021 skulle lyde. Albummet blev gæstet af vennerne Artigeardit, Sivas, Karl William, Benny Jamz og barndomsvennen, 5star. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en ‘Ny Agenda’, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.
Lamin har nu lagt planen for sit 2022. Et år der atter vil byde på en helt masse musik og liveoptrædener. Lamins første 2022 udgivelse ”Æstetisk” blev udvalgt til P3s Uundgåelige i marts måned, hvilket var en kæmpe milepæl.
Det første live-træk var Lamins Store VEGA show, som endte ud i en fyldt sal, der festede med. Det var Lamins største show til dato, og det første siden ‘Ny Agenda’ EP’en udkom, og nye fans strømmede til. Lamin har desuden planer om at udgive ny musik i kølvandet på koncerten.
Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen af hitlisterne fortsætter ufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.
United Stage – Officielt bookingbureau for Lamin.