Nordfyns Gymnasium

Læs mere om Arrangøren

& Arrangementerne

Se events

Interesseret i hvem de booker?

Nordfyns Gymnasium blev grundlagt i 1979 og har en smuk beliggenhed i Søndersø på Nordfyn. Skolens bygninger blev taget i brug i 1981 og bliver løbende renoveret og ombygget.  I 2005 blev et nyt musikhus indrettet med 2 store undervisningslokaler med den nyeste elektronik, øverum og lydstudie. Samtidig blev det centrale område af skolen ombygget til læringscenter, hvor bibliotek, multimedieværksted, tidsskriftscafé og gruppearbejdspladser med pc-adgang er integreret.

Skolen har egen sportsplads og hal, hvor der også er indrettet motions- og styrketræningsrum. Igennem et skoleår er der mange spændende og forskelligartede aktiviteter ud over den almindelige undervisning. Idrætslivet på Nordfyns Gymnasium er meget aktivt. Hvert år afholdes flere turneringer bl.a. indenfor volleyball, badminton, fodbold og håndbold. Derudover er der tradition for en årlig idrætsdag, hvor hele skolen samles om forskellige idrætsaktiviteter. Hvert forår inviterer Nordfyns Gymnasium til kulturaften. Her præsenterer elever fra 1.g deres egne værker fra fagene billedkunst samt design og arkitektur, og mediefagseleverne viser film, de selv har optaget. Efterfølgende holder skolens musikhold forårskoncert i hallen, hvor 1.g’ere og valgholdene i musik fremviser, hvad de har arbejdet med i årets løb.

Elevernes festudvalg SPONX har mange festaktiviteter året igennem. Der afholdes 5 årlige fester, bl.a. julefest og karneval, og dertil kommer fredagscafé. I maj måned afholdes den årlige gallafest for 3.g’erne. Festen afholdes inden eksamen for alvor begynder, og eleverne møder festklædte op for at afslutte deres skolegang.


Følg Nordfyns Gymnasium events. Du kan ønske numre, se billeder, hvem de booker og meget mere.

Teamet bag BSTIL

Mikkel Albrechtsen

Planlæggeren & Dj ansvarlig

Christian Jeppesen

.....Koordinator & searcher

Magnus Kejser

Project hired & Partner on BIG events

Michael Mørup

..........Founder & Coordinator

Se vores idéer komme til live

Snart kan du se nogle af vores mange cases

Brands We Partner With

Spørgsmål?

Vores linje er åben for spørgsmål – A til Z.

© 2023 All Rights Reserved.

0 items

My Cart

You have 0 items in your cart

Ingen varer i kurven.

Subtotal 0,00 kr.
Total 0,00 kr.