LYDLYS Produktion

– Gratis levering i hele DK

– Opsætning & nedpakning med i prisen

Vi hjælper dig med dine underholdningsønsker. Vi hjælper med artister på tværs af bureauer – så du får bookingen i hus.

Lej udstyr, djs eller en samlet pakke. Vi justere efter opgaven og tilbyder skræddersyet løsningerne. Alle djs har gennemført et forløb hos os hvilket sikre ydmyge djs, men bestemt også de bedste af slagsen. Inde i vores platform kan du orientere dig i, hvilke djs der passer til dit arrangement. Jeres profil bliver skræddersyet om det er til firma-, gymnasie-, bryllup-, eller julefester.

Gratis levering og fri afhentning af drikkevarer. God pris på levering i hele landet. Bredt sortiment. Udstyr såsom barer, fadølsudstyr leveres med gratis.

I samarbejde med Ticketmaster udbydes et billetsystem som kan anvendes 100 % gratis af arrangøren. Arrangøren har fuld adgang. Vi trækker eventuelle bestilte ydelser fra i billetsalget så burde administrationen være lidt nemmere arrangøren

I samarbejde med vores vagtfirma leveres der fantastiske vagter til gode priser inkl. rapportering. Efter endt arrangement modtager I en rapport med et overblik over hændelser.

0
+ arrangementer afholdt

ALTID INKLUDERET

Que.it (Musikønske platform)

Igennem vores app kan du og dine gæster sende sange til arrangør og dj. Alt sker igennem links og qr koder.

Fil opbevaring

Slip for at bruge plads på din harddisk. Vi opbevarer alt for dig, så du let kan komme til det.

Teknisk rider levering

Hvem end du søger, så har vi den tekniske rider til vedkommende lige ved hånden. Derudover modtager du altid en pris på rideren inden du overvejer at booke.

E signatur

Slip for besværet ved at underskrive i hånden. Hvad end du booker, kan du let og elegant gøre det igennem vores E signatur.

Send SMS

Hold kontakten med dine gæster. Send sms'er igennem Bstil.

Kalender integration

Vores booking system er i sync med din kalender!

Evaluering & Rapport

Ved afsluttet event kan dine deltagere nemt og hurtigt evaluere eventet. Du modtager resultat så du kan afholde et endnu bedre event næste gang.

Billetsalg

Ved ethvert event du booker får du mulighed for at bruge vores partner til styring af deltagere med eller uden betaling.

Content

Gør det let for dine deltagere at finde dit event. Igennem os opretter vi gratis content i dit brand.

Musik udbyder

Står du og skal bruge en kunstner kan vores partner hjælpe. Vi er i sync og det betyder at du slipper for overraskelser ift. praktisk viden, og eventuelle tekniskeriders som skal overholdes.