Pavillion 3×3 mtr m. sider

Skærmbillede 2021-08-04 kl. 12.33.12

Leje af
Pavillion 3×3 mtr m. sider

Professionelt bindeled mellem kunde og lager i hele Danmark. Lej kvalitets udstyr med høj service.

Vi arrangerer et hav af forskellige arrangementer i Danmark - erfaringerne tager vi med os, når vi sammen med dig arrangere det enkelte event eller lader dig afhente udstyr ved vores leverandører. Musikken har en stor rolle, og den skal håndteres på forskelligtvis fra event til event.

Derfor skal du vælge os; vi har masser af erfaring og det skaber den nødvendige tryghed, som du skal have, når du skal til at holde et arrangement. Vores folk ser frem til at hjælpe dig i mål med dit kommende arrangement.

Det er nemt at afholde et event sammen med os. Vi finder nemsomt ud af hvad I ønsker at booke, og et tilbud fremsendes elektronisk som kan godkendes.

Spiller vi ikke hjemme hos dig, kan vi uden problemer overtage dialogen med spillestedet så behøver du ikke at bekymre dig om smådetaljer – sammen finder vi ud af hvad der fungere bedst for dig.

Slip for at bøvle med musikken til din fest – vi klarer alt besværet og sørger for at alle ombord er i sync.

ANKOMST

Vi skræddersyer altid en løsning der passer dig. Det kan eksempelvis være 60 minutter før spilletid eller dagen forinden.

MUSIKKEN

Med jeres personlige planlægger koordinere vi tankerne i forbindelse med musik og eventuelt tema. Ved accept af aftale modtager du et link, hvor du og evt. gæster kan sende sangønsker.

TIDSPLAN

Om vi kun spiller op til dans, eller også under middagen er op til dig. Vi bevarer altid en rødtråd igennem aftenen så både du og dine gæster føler sig godt tilpas.

895 DKK - 1.145 DKK (Lejepris for 3-5 dage)​

Tryk "Modtag tilbud" og modtag et tilbud på sms. Er prisen mere end fantastisk
kan du i sms'en acceptere ordren.

Den er en sikker vinder til private og virksomheder. Pakken indeholder det nødvendige udstyr til en god fest.

ALTID INKLUDERET

Igennem vores app kan du og dine gæster sende sange til arrangør og dj. Alt sker igennem link og qr kode.

Slip for at bruge plads på din harddisk. Vi opbevarer alt for dig, så du let kan komme til det.

Hvem end du søger. så har vi den tekniske rider til vedkommende lige ved hånden. Derudover modtager du altid en pris på rideren inden du overveje at booke.

Slip for besværet ved at underskrive i hånden. Hvad end du booker, kan du let og elegant gøre det igennem vores E signatur

Hold kontakten med dine gæster. Send sms’er igennem Bstil.

Vores booking system er i sync med din kalender!​

Ved afsluttet event kan dine deltagere nemt og hurtigt evaluere eventet. Du modtager resultat så du kan afholde et endnu bedre event næste gang.

Ved ethvert event du booker får du mulighed for at bruge vores partner til styring af deltagere eller uden betaling

Gør det let for dine deltagere at finde dit event. Igennem os opretter vi gratis content i dit brand.

Står du og skal bruge en kunstner kan vores partner hjælpe. Vi er i sync og det betyder at du slipper for overraskelser ift. praktisk viden, og eventuelle tekniskeriders som skal overholdes.