DJ TIL PRIVATFEST – ERFARNE DJS

Mikkel

Professionelle leverandører
til dit event

Få adgang til nøje udvalgte leverandører som du trygt kan stole på. Igennem os arrangere du festen som du i virkeligheden vil have.

VI SPILLER DINE FORVENTNINGER OP

Vi arrangerer et hav af forskellige arrangementer i Danmark – erfaringerne tager vi med os, når vi sammen med dig arrangere det enkelte event. Musikken har en stor rolle, og den skal håndteres på forskelligvis fra event til event.

Derfor skal du vælge os; vi har masser af erfaring og det skaber den nødvendige tryghed, som du skal have, når du skal til at holde et arrangement. Vores folk ser frem til at hjælpe dig i mål med dit kommende arrangement.

eller

Beregn pris

L Æ S     M E R E     O M     O S

Det er nemt at afholde et event sammen med os. Vi finder nemsomt ud af hvad I ønsker at booke, og et tilbud fremsendes elektronisk som kan godkendes.

Spiller vi ikke hjemme hos dig, kan vi uden problemer overtage dialogen med spillestedet så behøver du ikke at bekymre dig om smådetaljer – sammen finder vi ud af hvad der fungere bedst for dig.

Slip for at bøvle med musikken til din fest – vi klarer alt besværet og sørger for at alle ombord er i sync.

ANKOMST

Vi skræddersyer altid en løsning der passer dig. Det kan eksempelvis være 60 minutter før spilletid eller dagen forinden.

MUSIKKEN

Med jeres personlige planlægger koordinere vi tankerne i forbindelse med musik og eventuelt tema. Ved accept af aftale modtager du et link, hvor du og evt. gæster kan sende sangønsker.

TIDSPLAN

Om vi kun spiller op til dans, eller også under middagen er op til dig. Vi bevarer altid en rødtråd igennem aftenen så både du og dine gæster føler sig godt tilpas.

0 items

My Cart

You have 0 items in your cart

Ingen varer i kurven.

Subtotal 0,00 kr.
Total 0,00 kr.