alfotoogfilm.png

Videograf (Alfotoogfilm)

Lasse Hornshøj Troelsen og Anders Nedergaard-Hansen er begge to fra Karup i jylland og er henholdsvis 18 og 20 år. De lærte hinanden at kende igennem deres passion for film og foto.

Lasse bor sammen med sin familie i Karup, hvor han i sin hverdag går på handelsgymnasiet i Viborg, hvor han er på andet året. Derudover arbejder han som videograf på den lokale natklub, TemaBar Viborg, hvor han laver video og tager billeder.

Anders Bor sammen med sin familie i Karup. Anders kig ud af det almene gymnasium sidste år, hvor han gik på Viborg Katedralskole. Til hverdag arbejder han for Region Midtjylland hvor han er chauffør.

Fotograf Anders Nedergaard-Hansen og videograf Lasse Hornshøj Troelsen udgør teamet AL Foto og Film. De er to rutineret video- og fotografer som har lavet alt fra video til forskellige kunstnere, natklubber, gymnasier og lige til runde fødselsdage og konfirmationer.

Deres brede repertoire gør, at de kan tilpasses til et hvert event som skal dokumenters med film eller foto. AL holder til i Midtjylland med laver opgaver over hele landet. Drengene er grundet deres repertoire de rigtige til at dokumentere dit event næsten uanset hvad der skal filmes eller fotograferes.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Videograf (Alfotoogfilm) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.