Skaermbillede-2021-05-05-kl_-19_29_22.png

Videograf (Victor Andersen)

Siden han var en lille, har han været betaget af at lave film. Han har derfor dygtig gjort sig til at lave film, reklamer, billeder og kreative videoprojekter i høj kvalitet. 

Her leveres der professionelt markedsføringsindhold med speciale i videoproduktion. Han forsøger bedst muligt, at vække en idé til livs ved at give videoer et friskt pust. Som kunde kan du forvente, at han er med fra idéudvikling til det endelige resultat. Resultatet skal altid være tilfreds med resultatet. Som ambitiøs iværksætter, så betyder perfektion alt for ham.

Derfor laver han videoer til kunder alt efter deres tanke om den ønskede video. Fantasien har frie rammer, så det kan være alt fra reklame til event-videoer. Perfektion er den vigtigste ting for ham. Han laver ikke ting ”halvt”. Med professionelt videoudstyr kan jeg garantere et flot resultat.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Videograf (Victor Andersen) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.