Skaermbillede-2021-05-05-kl_-19_29_22.png

Videograf (Victor Andersen)

FORESPØRG PÅ Videograf (Victor Andersen)

Siden han var en lille, har han været betaget af at lave film. Han har derfor dygtig gjort sig til at lave film, reklamer, billeder og kreative videoprojekter i høj kvalitet. 

Her leveres der professionelt markedsføringsindhold med speciale i videoproduktion. Han forsøger bedst muligt, at vække en idé til livs ved at give videoer et friskt pust. Som kunde kan du forvente, at han er med fra idéudvikling til det endelige resultat. Resultatet skal altid være tilfreds med resultatet. Som ambitiøs iværksætter, så betyder perfektion alt for ham.

Derfor laver han videoer til kunder alt efter deres tanke om den ønskede video. Fantasien har frie rammer, så det kan være alt fra reklame til event-videoer. Perfektion er den vigtigste ting for ham. Han laver ikke ting ”halvt”. Med professionelt videoudstyr kan jeg garantere et flot resultat.


Vi arrangerer et hav af forskellige arrangementer i Danmark - erfaringerne tager vi med os, når vi sammen med dig arrangere det enkelte event. Musikken har en stor rolle, og den skal håndteres på forskelligtvis fra event til event.
Vores folk ser frem til at hjælpe dig i mål med dit kommende arrangement.

MERE END 8 ÅRS ERFARING

OVER 1.500 EVENTS

TILLID & TRANSPARENS

BSTIL gør det nemt og smertefrit at planlægge det simple eller store event

Vi samler alle ydelserne du booker på 1 faktura. Godkend vores tilbud vha. et klik eller log ind og vælg det du har brug for.

Artist booking I samarbejde med Nordens største bureau

Få samlet alle dine musik ønsker

Giv dine deltagere adgang til Que.it igennem link og qr kode. Alle dine deltagere kan sende alle de ønsker de har lyst til og meget mere!

Når du booker en Ydelse igennem os modtager du automatisk Que.it!

INKLUDERET GRATIS

☑ Que.it

☑ Fil opbevaring

☑ Teknisk rider levering

☑ E signatur

☑ Content

☑ Send sms

☑ Kalender integration

☑ Evaluering & Rapport

☑ Billetsystem

☑ Musikudbyder

Kom i gang med BSTIL

Slut dig til de mere end +100 kunder som bruger BSTIL til deres events.