Fall-backk-2.png-2

Bartender (Mads Krigslund)

Hos restaurant Slap Af Århus gør de deres ypperste for at gøre deres til, at jeres aften bliver den bedst mulige. De gør deres bedste for at indkapsle stemningen fra Århus og forsøger at være en ægte Århus restaurant – det vil sige at de har fødderne solidt placeret i den Aarhusianske grundstemning og gør deres for, at retterne er til at forstå for alle – og at der er noget for alle.

Slap Af Aarhus er kendt for at gøre hverdagen lidt ekstra speciel. Ud over deres restaurant kan man booke personalet ud som bartendere til diverse events i Aarhus. De holder til i det berømte latinerkvarter. Latinerkvarteret er et kvarter der er berømt for sin gode stil og sin endnu bedre stemning og vibrationer.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Bartender (Mads Krigslund) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.