6.png

Venue (Emmas Have)

Emmashave var oprindeligt et jordlod som blev udstykket fra Åkjær og købt af Emma Dall, som var søster til Ole Dall, hele Dall familien var frugtavlere i Sdr.Bjert gennem et par generationer. Emma Dall drev frugtplantagen en årrække og solgte den så i 1972 til Lisbeth og Mogens Bonde Petersen. Inden salget havde Emma en byggetilladelse til et helårshus, men kommunen accepterede ikke at byggetilladelsen fulgte med jordstykket. Der skulle gå 4 år og en dom, der fastslog at en byggetilladelse ikke var personlig, men følger jordstykket og hermed kunne der bygge i Emmashave, og flyttes ind i efteråret 1976. Frugtplantagen blev ryddet, med EF støtte og der blev etableret et mindre kvæghold som blev afviklet i midt af 90erne og igen etableret i 2004 i forbindelse med at jeg overtog Emmashave.
Yen har altid interesseret sig meget for mad og madlavning og sammen syntes vi at det er fornøjeligt, at dyrke grønsager og frugt, så da Yen en dag erklærede, at hun gerne ville have en gårdbutik med tilhørende cafe, var der ikke andet at gøre end at starte forvandlingen af den gamle stald til en hyggelig cafe og gårdbutik, med alt det der hører til.
Så 4 år efter og godt hjulpet af drengene var vi i juni 2017 klar til at modtage de første gæster.

Emmashave er et fantastisk sted i Bjert nær Kolding. Hvor vi har den fine opgave, at skulle leverer musik til nogle herlige events.Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales nærmere med en fra BSTIL. Ring til os på +45 71 74 74 90, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book Venue (Emmas Have) hos Bstil ved at ringe til os på +45 71 74 74 90. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.